Bespaar niet op goed advies

Last van economische tegenwind

Veel bedrijven in het mkb hebben last van de economische tegenwind van dit moment. Maar of een bedrijf echt in zwaar weer terecht komt heeft voor een belangrijk deel te maken met de manier waarop de financiën worden beheerd.

Slecht met geld om kunnen gaan is de belangrijkste reden voor liquiditeitsproblemen bij ondernemers die in zwaar weer verkeren. Dat heeft het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) onlangs aangetoond. Ondernemers die failliet gaan, hebben vaak een gebrek aan financieel inzicht en geen controle over hun inkomsten en uitgaven. Door verkeerde prioriteiten te stellen, komen ze zowel zakelijk als privé in de financiële problemen.

Stabiliteit

Juist bij economische tegenwind is gezond financieel beheer belangrijk om weerbaarder te zijn tegen financiële tegenvallers. Wij helpen u graag inzicht te krijgen in uw geldzaken door een overzicht te maken van uw financiën, zowel zakelijk als privé. Op basis daarvan maken we een financieel plan waarin stabiliteit van inkomsten en toekomstbestendigheid van de onderneming centraal staan. We kijken daarvoor naar risico's en kansen zowel op het bedrijfsmatige vlak als in de privésituatie. En wij adviseren u over maatregelen die u kunt treffen.

Financieel plan

Is inkomenszekerheid op de lange en korte termijn belangrijk voor u? Neem dan contact op met ons kantoor voor een financieel plan en kijk weer met een gerust gevoel naar de toekomst.

« Terug naar het nieuws overzicht

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Zoek uw adviseur

Kom langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Dommerholttenbrinke