Bespaar niet op goed advies

Onafhankelijk adviseur geeft eerlijk advies!

Winnaars Hypotheken Awards bekend

RegioBank en Kleine Onafhankelijke Adviseurs (Adfiz) zijn de winnaars geworden van de Hypotheken Awards. De awards voor beste beheer (RegioBank) en beste advies (Adfiz) werden woensdagavond uitgereikt tijdens het 23e Hypotheken Event.

De winnaars van de awards, tot dit jaar een brancheprijs, werden voor het eerst bepaald door consumenten. Onderzoeksbureau GfK onderzocht de ervaringen van klanten. Voor het beste beheer ging dat om de ervaringen met de hypotheekverstrekker van mensen die al een hypotheek hebben. RegioBank bleek in die categorie het hoogst te scoren, tot tevredenheid van directievoorzitter Hans van den Bor: "Wij handhaven de bank in de buurt. En juist dat wordt door de klant hoog gewaardeerd."

Bij het beste advies werden consumenten die in 2013 een hypotheek afsloten ondervraagd. De Kleine Onafhankelijke Adviseurs kwamen onder de ondervraagde klanten als beste uit de bus. Hanneke Hartman reageerde namens brancheorganisatie Adfiz op de uitverkiezing: "Uit het onderzoek blijkt dat de onafhankelijke adviseur ervaart als een adviseur die eerlijk advies geeft. En die erop uit is om het belang van de klant te dienen."

 

 

 

 

« Terug naar het nieuws overzicht

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Zoek uw adviseur

Kom langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Dommerholttenbrinke