Bespaar niet op goed advies

Financiële planning

Uw leven zit vol dynamiek. De belastingwetgeving, het zorgstelsel, het erfrecht en de pensioenwetgeving staan ook niet stil. Hierdoor veranderen uw inkomenspositie en uw vermogenspositie continu. Financial planning biedt grip en overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Veel gebeurtenis tijdens uw leven hebben grote effecten  op uw financiële positie.
Denk hierbij aan huwelijk, echtscheiding, geboorte van kinderen. Maar ook aan echtscheiding, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Wij geven u graag een goed beeld van uw financiële positie nu en later en adviseren u over de beste keuzes.

Wat levert Financiële planning u op?

Noodzakelijk of dromen?

Voor het realiseren van uw wensen zult u financiële invulling moeten geven om uw doelen te realiseren. Hiervoor is o.a. inzicht in en zicht op uw pensioen noodzakelijk. Tevens een hypotheek die past bij uw levensfase en een gedegen vermogensopbouw. Tegelijk willen we optimaal profiteren van de bestaande fiscale regelingen.

Een financieel solide toekomst begint vandaag met het opstellen van een financieel plan. Een plan dat uw situatie volgt. En daarom stellen we het periodiek bij, afhankelijk van uw persoonlijke ontwikkeling. Wacht niet langer en maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Vraag meer informatie aan Maak een afspraak

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Zoek uw adviseur

Kom langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Dommerholttenbrinke