Bespaar niet op goed advies

Verzekeringen

Dagelijks loopt u vele risico´s waarbij de vraag is of u die zelf wel kunt dragen. Verzekeringen horen daarom bij uw leven. Bij Dommerholt & Ten Brinke B.V. laat u zich goed adviseren en bent u goed verzekerd tegen de financiële risico’s als het moment daar is.

Wij zijn uw onafhankelijke verzekeringsadviseur voor alle gangbare verzekeringen. Maar ook voor specialistische verzekeringen, hypotheken, leningen, financiële planning en uw pensioen bent u bij ons aan het juiste adres.

Als onafhankelijke assurantie-tussenpersoon zoeken we altijd naar de oplossing die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Tevens hebben wij volmachten van toonaangevende verzekeringsmaatschappijen en kunnen we risico’s accepteren en schades afhandelen zonder tussenkomst van de verzekeraar, dat gaat dus sneller. Dat is niet alleen voor ons prettig, maar ook voor u.

Aan Dommerholt & Ten Brinke B.V. hebt u één aanspreekpunt voor een vlotte en professionele afhandeling van al uw verzekeringszaken. Laat u zich niet onnodig verrassen en maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Vraag meer informatie aan Maak een afspraak

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Zoek uw adviseur

Kom langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Dommerholttenbrinke